Helg

Det är hundra grader varmt på stranden idag. Jag har ätit en låtsasjättejordgubbsglasstrut med strössel och fick just en solfjäder levererad...

Förutom de hundra graderna så låter strandliv och solfjäder lockande. I verkligheten är det iskallt, det pissregnar och är mörkt. Jag har tänt 26 ljus och väntar på att besökarna ska anlända.

Jag vabbar i helgen... sonens eksem har efter två antibiotikaomgångar fortfarande inte blivit bra. Infektionen är borta, det märks, men såren efter allt kli blir fler och fler. Finge det fortsätta blev de säkert också större och större. Nu har vi fått smorsel i olika valörer och om det inte blivit bättre om en vecka blir det hudspecialist nästa. Nätterna är lagom roliga. Mycket kli och aj och gråt, så jag är gode trött. Veckan har dessutom varit intensiv med Luleå nästan varje dag. Men så roligt vi har haft! Laborationer om andning, trycksår och... ja, det var nåt mer, men vad...? Jo, lyftteknik var det. och som vi har skrattat, både på lektion och kafferast. Mycket tröttsvammel (ni vet hur fjortisfnittrig man blir när man blir tillräckligt trött). Skitprat i ordets rätta bemärkelse. Tänk att man aldrig blir less på prutt- och sexhumor!

Nu kommer Herr och Fru R (och unge herr/fröken R i magen. Två månader till nedsläpp!) Harebra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas lilleman kryar på sig. Sol och värme låter helt underbart om jag skulle vara rik så skulle jag bjuda dig på en weeken till kreta. Vi kunde ligga i var sin solstol och dricka en paraplydrink var.....det vore ju underbart eller hur!!!

2009-09-19 @ 10:08:59
URL: http://pointerliv.blogspot.om
Postat av: Ingela

Såg den fina trägubben din son och man snickrat ihop när vi besökte dina svärföräldrars stuga i dag. Den var superfin!

2009-09-20 @ 17:57:45
URL: http://waterdrops.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0