På begäran... (jorå Linda R, bara för dig)

Fredagsflams på slutet av campusveckan. Fantastiskt fånigt. Fantastiskt roligt. Alla är trötta, alla längtar hem. Gårdagens urladdning vid Furir G´s kölhalning i vårdhygien blev starskottet för idel tramsigheter. Trots ett hårt skal och ett hjärta av sten så hade hon humor nog att fejka avföring med plommonpuré.

Och så i dag då. Sårvård med lilla bräckliga adjunkt K. Det är svårt att på fullaste allvar göra såromläggning på en rumpa av gummi. Man kan inte idka värdighet och humanism mot en låtsasstjärt. Det blir ingen bra dialog.
Och när läraren, som brinner för läkningsprocesser, får nåt saligt i blicken och gör en Freudiansk felsägning när hon demonstrerar ett förband som är "både skööönt och smärtsamt", då är allt hopp om seriositet förlorat. Nästa pass handlar om munvård. Och nivån klättrar inte uppåt av lösgommar, munskydd och svampbehandlingsmedel (joo, visst ska tant få svampmedicin, men inte i munnen, höhöhö). De här skådespelen som man tvingas in i under labbar och examinationer är hemska. I alla fall tycker jag det och det bäddar för att man gör parodi av det i stället.

Nu blir det sömn åt frugan. Natti natti.

Kommentarer
Postat av: Linda

Det var vansinnigt kul idag...tänk att allt kan bli så roligt med lite fantasi!!

2009-10-17 @ 00:19:02
Postat av: Fru Lundgren

Men det var mindre roligt att vara "tant" och bli erbjuden avampmedel på andra ställen än i munnen!

2009-10-18 @ 15:57:46
URL: http://ynna.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0