Nu hotar han med Polisen...



Vårt exemplar har något sladdrigare ben, sämre hållning och en hudton som slår i grått.


Gossen är inte i balans just nu. Han kliar sig överallt och nyser och går an. Huden är knottrig och det vi trodde var värmeutslag vill inte gå över, trots att värmen inte är lika varm nu. Vi funderar på att kolla eventuella allergier. Men man drar sig i det längsta, för det lär ju bli pricktest. Huga!

Humöret är inte heller vad det varit. Kanske är det sviterna efter vattkopporna, kanske beror det på de andra utslagen. Eller så är det bara nån fas. Man kan alltid skylla på faser, det är helt i BVC:s linje.
Fortfarande är vår Lilleman oftare glad än arg, men arg blir han många gånger om dagen och när han blir arg så blir han det med besked. Ikväll var inget undantag. Ville inte äta kvällsmat, inte gå och lägga sig, inte somna, inte få godnattkram. Dock funkar fortfarande omvänd psykologi: du får iiinte ge  mamma en kram... då kastar han sig om halsen på mig och skrattar så det piper.

Men, som sagt, ikväll var allt bara fel, fel, fel... han viftade och slogs med gosekossan i högsta hugg. Stackars ko; bli behandlad på det sättet. Inte konstigt att hans (jo, kossan är en han. För övrigt heter den bara Ko) ben blir längre och längre med den stretchingen. Fyllningen i benen har sjunkit efter och liknar nu mest ödem vid anklarna.
Och så sa jag nåt åt honom (sonen, inte kossan) om att det var dags att sova. Han vinklade ner ögonbrynen, kastade sig raklång i sängen och vrålade: DÅ RINGER JAG POLITEN... PÅ RIKTIGT! Å DÅ TÄTTER DOM DEJ I PÄNGELTE!

Svårt att hålla sig för skratt... han är ju så förtvivlat söt.

För övrigt så vet han mycket väl vilket nummer polisen har... det oroar mig en aning.

Kommentarer
Postat av: M

Vår son skulle också ringa polisen - för att han inte fick en andra glass. Jag var sugen på att slå numret åt honom. Sedan har han börjat hota med att flytta hemifrån också.



Och du det här nedanför om att det blir magert på bröllisfronten: ni kan ju alltid förnya era löften. Är inte det en typisk grej du skulle göra ; )

2009-08-16 @ 23:07:25
URL: http://kulturkofta.blogspot.com
Postat av: Victoria

Absolut, Kulturkofta.

Jag är ju romantiken personifierad!

2009-08-16 @ 23:13:22
URL: http://vickanonline.blogg.se/
Postat av: Anonym

That´s my boy! Och jo, min kära hustru. Du personifierar romantiken lika oklanderligt som salig Ingmar Bergman personifierade livslust!

2009-08-17 @ 13:54:05
Postat av: EVA

Ja nog är det bäst du aktar dig så inte polisen kommer...hihi ! Man kan ju aldrig veta...



***

KRAAAM EVA

2009-08-17 @ 17:43:28
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0